از سایر رفتارهای نادرست اجتماعی میتوان به مصرف فست فود و غذاهای پرچرب اشاره کرد. مصرف بیش از حد این نوع غذاها احتمال ابتلا به دیابت، کلسترول بالا و چاقی را به شدت افزایش میدهد. عدم دسترسی به پزشک یا مراکز درمانی هم عامل اجتماعی دیگری است که میتواند شما را در معرض خطر ابتلا به بیماری مزمن قرار دهد.
این بیماری بیشت در توله سگ ها رایج می باشد. سگ های کوچک با سرک کشیدن به خاک های آلوده این بیماری را مبتلا می شوند. در کشور هایی چون ایران که هیچ گونه نظارتی روی واکسیناسیون سگ ها نیست و همه مولدها را بدون واکسیناسیون مناسب نگهداری می کنند، این بیماری شیوع بیشتری دارد.
درمانهای نگهدارنده (در این موارد برای برطرف کردن علائم از روشهای درمانی علامتی کمک گرفته میشود)
دلایل مختلفی برای ایجاد خلط ریه وجود دارد که میتوان به سیگار کشیدن، مبتلا بودن به انواع بیماری ریه مثل آسم، فیبروز سیستیک و موارد دیگر اشاره کرد.
ایجاد طرحهای دارویی بهتر و یافتن ترکیبهای دارویی نویدبخش. با هوش مصنوعی، می توان بر بسیاری از چالش های کلان داده که صنعت علوم زیستی با آن مواجه است غلبه کرد.
آسم یکی از انواع بیماری ریه است که در آن لولههای تنفسی دچار تورم میشوند و به مرور باریک خواهندشد.
سبک زندگی سالم نقش مهمی در کنترل علائم بیماریهای مزمن ایفا میکند.
یکی از مزیت های اصلی یادگیری عمیق این است که الگوریتم های هوش مصنوعی می توانند از زمینه قبلی بیمار برای تمایز بین انواع مختلف اطلاعات استفاده کنند. برای مثال، اگر یک یادداشت بالینی شامل فهرستی از داروهای فعلی بیمار به همراه داروی جدیدی باشد که پزشک آنها توصیه میکند، یک الگوریتم هوش مصنوعی آموزشدیده میتواند از پردازش زبان طبیعی برای شناسایی داروهایی که در تاریخچه پزشکی بیمار تعلق دارند استفاده کند.
هر بیماری یا مشکلی که دیر تشخیص داده شده یا به آن بیتوجهی شود، میتواند به جدیترین بیماری ریوی تبدیل گردد.
درد، خستگی و سفتی عضلانی همگی علائم فیبرومیالژیا هستند، یک بیماری طولانی مدت که باعث درد در سراسر بدن میشود.
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۰۷ در ۲:۱۲ ق٫ظ سلام دوست عزیز
در این مرحله، تردید کمی وجود دارد که هوش مصنوعی به بخش اصلی سیستمهای سلامت دیجیتالی تبدیل خواهد شد که پزشکی مدرن را شکل داده و از آن پشتیبانی میکند.
از نشانههای بیماریهای بینابینی ریه میتوان به موارد زیر اشاره کرد: سرفههای ذهن اشتراکی خشک
منیژه آریان گفت: ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ در ۱۰:۵۶ ب٫ظ شما میگین بیماری ریه درمان دارد ما مریض ۲۵ساله ورزشکار مان بیمارستان شهید رجایی جردن ۴۰روز داشتن معالجه نکردن